Ungdomsgrupper

Ungdomsarbetet i Lötenkyrkan är öppet för dig som är från 12 år och uppåt så länge du känner dig ung! Här i Lötenkyrkan kan man ställa frågor, gå med i en grupp, hänga på kyrktorget och spela biljard eller samtala med härliga människor, vara med i bibelundervisning och mycket annat. Nedan följer en beskrivning av några av grupperna som finns i Lötenkyrkan.

ÖPPEN KYRKA
Tisdagar 17.00-19.30
Öppen kyrka är en öppen verksamhet i kyrkan, ungefär som fritidsgårdsverksamhet + Jesus. Till detta är alla människor inbjudna till att komma och gå som man vill, tro vad man vill, och diskutera vad som helst. Bland annat spelar vi biljard och pingis, dricker te, kaffe, diskuterar tro, ber och läser Bibeln.

SKROT OCH KORN
Tisdagar 16.00-17.30
Ålder: 12-18 år

EXPLOSION och FUG
Fredagar 18:00
Ålder: Högstadiet och gymnasiet
I Lötenkyrkan finns det mycket att vara med i för dig som är i högstadie- och gymnasieåldern. På fredagar samlas våra ungdomsgrupper som vi kallar Explosion och FUG.
Kvällarna börjar med drop-in runt 18.00 och då finns det möjlighet att till exempel spela pingis och biljard eller bara sitta och prata.
Omkring 19.00 brukar vi starta kvällens aktivitet som kan vara allt mellan filmkväll och segway-brännboll.
Vid 21.00 har vi en andakt tillsammans där vi ber, sjunger lovsång och lyssnar till några tankar om det kristna livet. Efter andakten fikar vi och hänger med ett öppet avslut på kvällen.

Vi brukar ha minst en ledare på kyrktorget och vill man inte vara med på aktiviteterna är man välkommen att bara sällskapa där under kvällen. Men det är alltid roligare ju fler som är med och hittar på grejer! Vi vill att fredagskvällarna i Lötenkyrkan ska vara en plats både för dig som vill fördjupas i din kristna tro och träffa andra kristna ungdomar, men också för dig som inte ser dig som kristen men är intresserad av att veta mer om vad det innebär att följa Jesus.

E16
Varannan söndag 18:00-20:00
Ålder: Gymnasiet (16 år) och uppåt
Vi samlas varann vecka under terminerna för att läsa Bibeln, samtala, lovsjunga och be för att fördjupas i det kristna livet. Gruppens namn, E 16, betyder att det är en grupp för dig från 16 och uppåt (Efter 16) och att det är en grupp på väg (E16 är ett namn på en väg genom Sverige också) för att upptäcka mer av vem Gud är och vad Gud har att ge.
Vi börjar med fika, sedan Bibel och samtal. Alla är välkomna!

LET´S TALK
Varje söndag 10.30–11.30
Ålder: Gymnasiet

Bibelstudiegrupp för gymnasieungdomar.

Luk 24 – Samlingar för unga vuxna
Varannan lördag kl 18.00. Vårens datum är: 4/2, 18/2, 4/3, 18/3, 1/4, 6/5 och 20/5
Ålder: Student och ung vuxen (18+).
Samlingarna börjar med att vi lagar middag tillsammans.
Vi vill bygga en vardagsnära gemenskap där vi tillsammans får fundera över hur vi lever våra liv som kristna.
Gå med i Luk 24:s facebook-grupp för mer info:  https://www.facebook.com/groups/126654337682230/