Ungdomsgrupper

Ungdomsarbetet i Lötenkyrkan är öppet för dig som är från 12 år och uppåt så länge du känner dig ung! Här i Lötenkyrkan kan man ställa frågor, gå med i en grupp, hänga på kyrktorget och spela biljard eller samtala med härliga människor, vara med i bibelundervisning och mycket annat. Nedan följer en beskrivning av några av grupperna som finns i Lötenkyrkan.

ÖPPEN KYRKA
Onsdagar 18.00-20.00
Öppen kyrka är en öppen verksamhet i kyrkan, ungefär som fritidsgårdsverksamhet + Jesus. Till detta är alla människor inbjudna till att komma och gå som man vill, tro vad man vill, och diskutera vad som helst. Bland annat spelar vi biljard och pingis, dricker te, kaffe, diskuterar tro, ber och läser Bibeln.

EXPLOSION
Fredagar 19:00-22:00
Ålder: Högstadiet och gymnasiet
I Lötenkyrkan finns det mycket att vara med i för dig som är i högstadie- och gymnasieåldern. På fredagar samlas våra ungdomsgrupper som vi kallar Explosion och FUG.
Kvällarna börjar med drop-in runt 18.00 och då finns det möjlighet att till exempel spela pingis och biljard eller bara sitta och prata.
Omkring 19.00 brukar vi starta kvällens aktivitet som kan vara allt mellan filmkväll och segway-brännboll.
Vid 21.00 har vi en andakt tillsammans där vi ber, sjunger lovsång och lyssnar till några tankar om det kristna livet. Efter andakten fikar vi och hänger med ett öppet avslut på kvällen.

Vi brukar ha minst en ledare på kyrktorget och vill man inte vara med på aktiviteterna är man välkommen att bara sällskapa där under kvällen. Men det är alltid roligare ju fler som är med och hittar på grejer! Vi vill att fredagskvällarna i Lötenkyrkan ska vara en plats både för dig som vill fördjupas i din kristna tro och träffa andra kristna ungdomar, men också för dig som inte ser dig som kristen men är intresserad av att veta mer om vad det innebär att följa Jesus.

E16 – fika, bibelstudium, samtal och bön
Varannan söndag 18:00-20:00. Terminsstart 21/1.
Ålder: Gymnasiet (16 år) och uppåt
Ledare: Emmanuel Ezra och Tomas Nygren
Ansvarig anställd: Noah From

Vill du vara med? Kom till Lötenkyrkan söndagskvällar jämna veckor!
Gå med i facebookgruppen E16-söndagskvällar med bibelstudium i Löten

Om du vill ta kontakt med någon ledare, välkommen att ringa eller skicka ett sms:
Emmanuel Ezra        073 180 83 43
Tomas Nygren          070 142 12 32
Noah From                073 321 21 24
My Nygren                072 202 54 47 (kontaktperson i gruppen)