Att leva – vad innebär det egentligen? Om Gud hör dig, vad vill du då fråga? Vad betyder det att vara kristen? Tillsammans söker vi svaren på dessa och många andra frågor med start i mitten av november, då projektet FörsamlingsAlpha drar i gång i samband med Lötenkyrkans gudstjänster. Du är välkommen att vara med!

FörsamlingsAlpha – vad, för vem och hur?
Vi tror att FörsamlingsAlpha i Lötenkyrkan kan få vara:
– En ingång till kristen tro för den som är ny eller nyfiken på tron.
– Ett väg till viktiga påminnelser och återupptäckter för den som varit kristen länge.
– En väg till goda givande samtal och ett sätt att dela tron och livet.
– En väg till en breddad och fördjupad gemenskap och nya bekantskaper.

Hur ofta?
Det blir Alphagudstjänst jämna veckor i gudstjänsten kl 09.30 och ojämna veckor i gudstjänsten kl 11.15. Är du borta en Alphasöndag kan det gå att ta igen söndagen efter.
Fullständigt program finns här.

Anmälan
Du får gärna anmäla dig i förväg. Ladda ner denna blankett till din dator, fyll i och spara och mejla den sedan till forsamlingsalpha@lotenkyrkan.se.
Det går också bra att komma direkt in i en öppen samtalsgrupp i anslutning till kyrkkaffet, eller att enbart vara med på själva Alphagudstjänsten och sedan ta ett vanligt kyrkkaffe utan att delta i samtal i grupp.

FörsamlingsAlpha kostar inget, bara kyrkfikat kostar 20 kr som vanligt.
Mer information om FörsamlingsAlpha finns i detta introduktionsbrev .

Kontakt och information:
Margareta Westin Olsson, 018 430 37 88 eller