I mitten av november kör vi igång projektet med FörsamlingsAlpha i Lötenkyrkans båda gudstjänster
och Du är välkommen att vara med!

FörsamlingsAlpha för vem?
Vi tror att FörsamlingsAlpha i Lötenkyrkan kan få vara:

• En ingång till kristen tro för den som är ny eller nyfiken på tron.
  • Ett väg till viktiga påminnelser och återupptäckter för den som varit kristen länge.
  • En väg till goda givande samtal med varandra och att vi får dela tron och livet.
  • En väg till en breddad och fördjupad gemenskap och nya bekantskaper.

Hur ofta?
Det blir Alphagudstjänst jämna veckor i 09.30 gudstjänsten och ojämna veckor 11.15 gudstjänsten. Samma tema i Alpha körs alltså två veckor efter varandra men temat växlar mellan 09.30 gudstjänsten och 11.15 gudstjänsten. Är du borta en Alphasöndag kan det gå att ta igen söndagen efter. Fullständigt program finns här.

Anmälan
Du får gärna anmäla dig i förväg. Använd denna blankett: ladda ner blanketten till din dator – fyll i den och spara den – mejla den sen till forsamlingsalpha@lotenkyrkan.se.
Det kommer också att gå bra att bara komma och gå in i en öppen/spontan samtalsgrupp i anslutning till kyrkkaffet, eller enbart vara med på själva Alphagudstjänsten och sedan ta ett vanligt kyrkkaffe utan att följa upp med samtal i grupp.

FörsamlingsAlpha kostar inget, bara kyrkfikat kostar 20 kr som vanligt.

Mer information om FörsamlingsAlpha finns i detta introduktionsbrev  och i  detta detaljerade brev.

Har du frågor är du välkommen att mejla forsamlingsalpha@lotenkyrkan.se eller höra av dig till samarbetskyrkopräst Margareta Westin Olsson på telefon 018/430 37 88.

Välkommen med!