Lördag 11 maj arrangerar vi Lötenloppet, ett motionslopp för alla åldrar. Alla kan vara med.

Var med och hjälp till att stärka tryggheten, stoltheten och sammanhållningen i Lötenområdet!

Kryp, gå, spring, gå med rullator eller ta rullstolen, och gör det i din egen takt.

Du som vill utmana dig själv kan satsa på att
ta dig runt banan så många varv som möjligt.

– Incheckning och betalning inne i Lötenkyrkan kl 9.00-9.45.
– Start och målgång på torget utanför Lötenkyrkan vid Heidenstamstorg. Vi börjar med uppvärmning kl 10.00. Lopptiden är 30 minuter.
– Startavgift 50 kr/deltagare. Gratis för barn t o m 10 år i målsmans sällskap.
– Brunch, musikunderhållning, aktiviteter för barn
– Prisutdelning i flera olika klasser både för barn, kvinnor och män och för lag, t ex för flest varv, snabbaste spurt och bästa utklädnad
– Anmäl ett lag från din arbetsplats/förening och tävla om fina lagpriser
– Alla steg gör skillnad!
– Var och en ansvarar själv för sina eventuella värdesaker under loppet.

Du kan anmäla dig via länken nedan. Du kan också anmäla dig i samband med gudstjänsterna i Lötenkyrkan 5 maj kl 9.30 och 11.15. Anmälan tas även emot på plats den 11 maj, då det är öppet för incheckning och betalning från kl 9.00. Swish, kort eller kontant. Vid betalning får du ditt startnummer. Kom i god tid!

Alla intäkter från Lötenloppet går till insamlingsmål som stärker barn och unga i Lötenområdet:

• Badpass för hela sommaren på
    Fyrishov för barnfamiljer i ekonomiskt
    utsatta situationer
  • Sportaktiviteter för unga i vårt område
    och i Uppsala (arrangeras av KRIK)

Anmäl dig redan idag på:
svenskakyrkan.se/uppsala/nyheter/lotenloppet

Mer info och kontakt:
Karin Löfgren
karin.lofgren@svenskakyrkan.se

Hämta deltagaraffisch och karta över banorna här…