I Lötenkyrkan finns det två grupper som riktar sig till pensionärer och andra som är lediga dagtid. Lötenlunken träffas på onsdagar kl. 13.00 – 14.30  för att gå en lugn promenad i området och sedan fika tillsammans. Lötenträffen, torsdagar kl. 13 är en samling med andakt och fika som följs av olika slags program, t ex föredrag eller musik, se särskilt program längre ner på denna sida.

Båda grupperna syftar till att skapa en öppen mötesplats
för att motverka social isolering och skapa
ett meningsfullt sammanhang där människor
kan hitta en väg in i församlingen.

Lötenträffen

Torsdagar 13.00-15.00

Varje vecka händer det något nytt på Lötenträffen. Det kan vara en föreläsning, någon eller några som sjunger och spelar eller kanske en kortare utflykt/studiebesök. Programmet finns längre ner på denna sida och även i en folder som du kan hämta här.
Varje träff börjar med andakt och servering.

Träffarna anordnas av Lötenträffens pensionärsförening i samarbete med Sensus Studieförbund. För att bli medlem i Lötenträffens pensionärsförening kontakta
ordf. Lennart Kågedal på:
Telefonnummer: 018 – 32 85 88

Kontaktperson och kassör: Ella Wolde Selassie
Telefonnummer: 076 – 868 11 91

Medlemsavgift 70kr/år. Pg: 52 83 17-1

Lötenlunken

Onsdagar 13.00

Vi utgår från Lötenkyrkans kyrktorg. Efter en halvtimmes promenad träffas vi i församlingssalen för en stunds samvaro vid en kopp kaffe. Promenaden sker i lugnt tempo med eller utan rullatorer och stavar.
Om ni tycker att promenaden blir för lång kan ni promenera enbart till kyrkan och sedan dricka kaffe med ”lunkarna” när de kommer tillbaka.
Alla är välkomna, oavsett om man kommer någon enstaka gång eller mer regelbundet.

Program Lötenträffen hösten 2017

Program kommer snart…